Schietpartij Groningen

Daar trof de politie de 50-jarige man. Een van de mannen valt direct op straat neer.


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Tot zover de beelden.

. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. Dat meldt de politie op Twitter. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Een getuige filmde het incident.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoVideo 1156. Schietpartij in Groningen.

Videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten. Er zou meerdere keren zijn geschoten. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft.

1 day agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. 1 day agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. 1 day ago10 juli 2022.

De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij uiteindelijk is. For the discussion of everything Dutch.

1 day agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten.

1 day agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. 8 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Volgens de politie is er meerdere keren.

1 day agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt. Eén van hen overleed een dag later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Dat meldt de politie. De verdachte is. 3 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

De schutter is aangehouden. Omstreeks 1957 uur werden meerdere politie-eenheden drie ambulances en de traumahelikopter met spoed opgeroepen naar de Haddingestraat. De schutter is aangehouden meldt de politie.

Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. TTR HAA 10-07-22 06.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Er is een 24-jarige man. GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen.

1 day agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

372k members in the dutch community. De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Talk about the Dutch language or the culture politics society. 1 day agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. 1 day agoSchietpartij Groningen.

16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Twee andere mannen van 47 en 58. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

1 day agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. 1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats.

In Groningen loopt een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie.

Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten gewond. Schietpartij in centrum Groningen. Dat bevestigt de politie op Twitter.

Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden. Gepubliceerd op 10 juli 2022 1031. 9 juli 2022 2016 uur.

Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

De schutter is voortvluchtig. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland


Leidsestraat En Plein Hier Gefotografeerd Op 14 Juli 1971 Fotogr Rob C Croes Amsterdam Straat Gebouwen


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel